Jaana Haapala-Laiho

Jaana Haapala-Laiho on Framillan brändiarkkitehti ja yksi mainostoimisto Folkin perustajista. Hän on työskennellyt lukuisien brändien kanssa sekä kotimaassa että ulkomailla, ja ollut luomassa isoja kampanjoita. Brändistrategiat, asiakasymmärryksen lisääminen ja hyödyntäminen uusien konseptien kehittelyssä, brändi- ja asiakastutkimukset sekä palvelumutoilu ovat Jaanan erityisiä vahvuuksia. Näistä teemoista hän myös luennoi ja valmentaa.

Jaanan kirja Omatuntotalous (2008) ennakoi jo vuosikymmen sitten vastuullisuuden nousua liiketoiminnan keskiöön. Sittemmin moni brändi ja yritys on saanut vastuullisuudestaan kaupallista kilpailuetua ja mainehyötyä Jaanan käsissä.

Jaanan yksityiskohtainen CV löytyy täältä.

Taneli Hassinen

Taneli on Framillassa Senior Advisorina. Tanelin pitkä ja monipuolinen kokemus suomalaisissa pörssiyhtiöissä antaa hänelle kaikupohjaa auttaa ihmisiä luomaan arvoa ja merkitystä organisaatiolleen kommunikaation avulla. Se tapahtuu konsultointina, sparrauksena ja valmentamisena viestinnän prosesseista organisaation strategiseen ajatteluun ja tiimien sisäiseen dynamiikkaan.

Taneli työskenteli Finnairissa henkilöstön-, organisaation ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijatehtävissä sekä viestinnän vastuupaikoilla yli 20 vuotta. Viimeiset kymmenen vuotta hän vastasi konsernin talousviestinnästä ja sijoittajasuhteista sekä osallistui turbulenttisena aikana kriisiviestintään.

Tällä vuosikymmenellä hän on ollut rakennuskonserni SRV:n viestintä- ja markkinointijohtajana sekä finanssitalo Taalerin viestintäjohtajana. Molemmissa yrityksissä hän oli myös konserninjohtoryhmän jäsenenä. Hänen intohimonaan on saattaa kommunikaatio eri muodoissaan osaksi strategista johtamista, jolloin se palvelee organisaation tavoitteita parhaiten.

Taneli on sertifioitu Everything DiSC® -valmentaja, joka hyödyntää myös Patrick Lencionin tiimivalmennusmallia.

Tanelin yksityiskohtainen CV löytyy täältä.

Eeva Lehtimäki

Eeva on Framillan media- ja viestintävalmennuksen ekspertti, joka on kouluttanut menestyksekkäästi kymmeniä asiantuntijoita sekä yrityksissä että järjestöissä. Lehtimäellä on vankka kokemus suomalaisesta mediasta vuosikymmenten ajan, mm. Yleisradiosta ja MTV:n Uutisista. Entisenä politiikan toimittajana ja nykyisenä yhteiskuntatarkkailijana ja kolumnistina Lehtimäki tuo valmennuksiin aina myös vahvan sisältöosaamisen ja yhteiskunnallisen näkökulman. Haastattelut, esiintyminen ja puhuminen ovat taitoja, joita pitää ja voi harjoitella. Siitä se lähtee.

Eevan yksityiskohtainen CV:n löytyy täältä.

Unna Lehtipuu

Unna on Framillan toimitusjohtaja, perustajapartneri ja Certified Business Coach. Hänen vahvuuksiaan on viestinnän strateginen suunnittelu, viestinnän ja johdon valmentaminen ja monipuolinen mediatyö.

Unnalla on pitkä kokemus eri medioista toimittajana ja päällikkötehtävissä (mm. MTV, Ulkopoliikka-lehti, Radio City ja Kauppalehti). Hänellä on jo lähes parinkymmenen vuoden kokemus johtoryhmien ja asiantuntijoiden valmentamisesta sekä kokemusta viestinnän johtamisesta kansainvälisissä organisaatioissa. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus varainhankintaviestinnän johtamisesta globaalissa organisaatiossa sekä viestinnästä ja vaikuttamista kansainvälisessä tutkimusyhteisössä.

Unna on nelinkertainen tietokirjailija, joka jahtaa kulttuuriälyä ja seuraa rahan liikkeitä maailmalla bloggaamalla ja kolumnoimalla sijoittamisesta ja taloustaidoista.

Unnan yksityiskohtainen CV löytyy täältä.

Merja Mähkä

Merja toimii Framillassa viestintävalmentajana ja tuottajana. Merja siirtyi Framillaan yhteiskunnalliseen laatujournalismiin keskittyneestä MustReadista, jota Mähkä oli perustamassa, ja jossa hän toimi kaupallisena johtajana vastaten vaikuttajaviestinnän sisällöistä. Ennen MustReadia Mähkä toimi viestintäkonsulttina ja –valmentajana viestintätoimisto Ellun Kanoissa. Mediauransa Mähkä on tehnyt iltapäivälehdistössä, viimeksi Ilta-Sanomien digitaalisista sisällöistä vastaavana toimituspäällikkönä. Iltapäivälehtien peruja on Mähkän rautainen ote siihen, mikä ihmisiä puhututtaa.

 

Framillassa Mähkä sparraa yritysten johtoa ja asiantuntijoita parempaan viestintään perinteisen ja sosiaalisen median kanavissa.

Merjan yksityiskohtainen CV löytyy täältä

Jyrki Pasanen

Jyrki on Framillan business strategist ja perustajapartneri. Hänen erityiset vahvuutensa ovat laaja-alainen liiketoiminnallinen osaaminen, yrityksen strategian jalkauttaminen käytännön tekemiseen. Jyrkillä on myös taito ilmaista monimutkaisetkin asiat helposti ymmärrettävässä muodossa.

Jyrki on toiminut ennen Framillaa yli viidentoista vuoden ajan media-alan pörssiyhtiössä (Keskisuomalainen Oyj) myynnin, markkinointiviestinnän ja digitaalisen liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä sekä mm. kaupunkilehden päätoimittajana. Työvuodet Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa ja Tampereella antoivat ymmärryksen maakuntien vahvuuksista.

Jyrkin yksityiskohtainen CV löytyy täältä.